2015. május 10., vasárnap

1.Fejezet: Mit akarhat?

                                                                           Alison

Alison Blair vagyok. Aki elvesztette a látását 6 évesen. Most persze nem érdekel hogy nem látok. De amikor születni fog egy gyerekem és nem fogom majd látni. Nem láthatom majd a férjemet milyen csapás ez? Nem láthatok egy gyönyörű természetet.  Ha gyerekem anyák napján énekel nekem és versel hallhatóm de nem láthatom. 'egy anyának elég nagy csapás ez! Istenem miért kellet ezt csinálnod velem? Senkinek nem kívánom a vakságot,  én csak fényekre reagálok semmi másra 95%-ban vak vagyok. Ez vagyok én. Egy vak lány történte. 

                                                                     Napjainkban

Éppen anyával beszélgetek hogy milyen gyönyörű napunk van. Imádom az anyukámat, Hope-nak hívják.. Apukám néha van otthol mert sokat dolgozik. Még csak 15 éves vagyok és magán tanuló. Imádok tanulni, de nem viszem túlzásba.
-Alison.. Kicsim elkell mennem hamarosan jövök..
-Rendben szia anya... -ezzel a kis mondtattal anya távozott is.. lementem a lépcsőn, mivel két éves korom óta itt lakok ismerem a járást hiába nem látok. Amikor lementem elkezdtem enni a tojás rántottámat amit anya hcsinált.. azon gondolkoztam hogy hol lehet a poráz? Lekell vinni a  kutyámat Foxot..
-Fox hol a poráz...-egy nagy kaparás után ott is volt és csillingelt a kis poráza.. imádtam ez a kutyát.. Bárkitől megvéd..

Amikor levittem sétáltatni Fox elkezdett valamiért morogni.. egyfolytába hallotam hogy kocsik mennek el melletem..  De amikor valaki megfogta a kezemet és a kocsihoz préselt nagyon megijedtem probáltam sikítani de befogta a számat. FOX egyfolytába ugatott..
-Hallgatasd el!-Szólt rám nyersen. Nagyon mély volt a hangja, és vadító.. egyáltalán miért mondok ilyent.. ??
Amikor elhallgatott Fox. oda hajolt a fülemhez az illető. Göndör volt a haja... csikízett.
-Hamarosan az enyém leszel.. -ennyi kész le sokkoltam.. Elkezdtem rágcsikálni a számat mert az orrunk összeért és majdnem a szánk is.. de szerencsére egy hang jött a kocsiból.
-Hazz indulnuk kell!! -  A kocsi ajtó csattanását hallotam csak és a kocsi elszágudlását.. 

elkezdtem kiabálni hogy taxi hogy minnél előbb haza jussak.. el is kaptam egy taxist.. egyfolytában azon járt az eszem ki az a Hazz és miért mondja azt hogy hamarosan az ővé leszek..
 de olyan dögös volt a hangja..  mi? Mivan velem?? Sose mondtam eddig ilyeneket.. és elpirultam amikor eszembe jutott a hangja.. és ez a egzotikus jelenet.. ahogy az orrunk össze ért... istenem ... Alison ne gondolj ilyenekre te még fiatal vagy.! Lehet hogy lesz udvarlom azta. Ne gondolj ilyenkere Ali.(Alison, Ali.) Lehet valami mocskos bünöző aki el akar téged rabolni. De akkor is a hangja olyan szexi volt. Én sose mondtam még ilyent. Nagyon elcsábított a hangja, de miért én? Lehet olyan helyes és én meg nem látom.

 Este hét óra  van. Elmentem hogy a kádba vízet töltsek.. jó sok túsfürdöt raktam bele hogy jó habos legyen.. levettem a polómat, utánna a melltartómat. Most egy kicsit ciki mert nagyon, nagyok a melleim és alig fér el a melltartóban. Amikor levettem a melltartómat, utánna a nadrágomat, s vele együtt a tanga bugyimat. Amikor már teljesen meztelenül állok a kádban bele fekszek és megkönnyebülök.
Elkezdtem a habokall játszani. Rá raktam az arcomra leszedtem, vagy a kezemben tartottam és elfújtam.. elkezdett csörögni a házi telefon. Igen a fürdöben is van telefon hogy eltudjam anyát érni hogyha valamire szükségem van.. megfogom a telefont és bele szólok.:

-Tessék.
-Szia Alison!-Ez a rekedtes hang. Libabörös lettem.. Ez a személy akivel találkoztam az utcán. Folytatni akartam a gondolat menetemet de közbe vágott.. -Légyszíves Alison, máskor zárd be az ablakot ha fürödni készülsz, mert egy egész szomszedság figyelni fog.. és köszönöm a privát vetkőzést.. Remélem eddig csak nekem vetkőztél.. -Én csak tátott szájjal hallgatam mondani valóját.. Egy. Tudja a nevem és látott meztelenül. És figyelt engem.. 

Egyből bevágtam az ablakot és egy mély dörmögös nevetést hallotam meg az utcaról. Újra csörögni kezdett..
-Kicsim úgy is látni foglak meztelenül! És ne feledd, nem lehetsz semmilyen fiúval mert az enyém vagy! 
-Nekem te nem parancsolsz!-Csak ez jött ki a számon semmi más. Mi történt velem? Csak egy dörmögös nevetést hallotam a telefonból.
-Milyen vadak lettünk hirtelen! De erre a beszólásodra majd vissza térünk. Szia bébim.-Ezzel mondattal le is rakta a telefont én már tekertem magamra a törölkőzőt.. és a biztonsági gombot megnyomtam az egész ajtó bezárodott. Amikor biztonságban éreztem magamat bementem a szobámba öltözni. A szobában a sötétítőket behúztam.

De nyítodott az ajtó. Nagyon megijedtem, felsíkitottam félelmemben. 
-Mi a baj kicsim?-Anya nyugtalan hangját hallotam meg. Nagyon megkönnyebültem.
-Anya sose hagyj egyedül!-mondtam keservesen.. 
-Rendben ne haragudj..
-Nem haragszok!-Anya kiment a szobámból. Lefeküdtem az ágyamba. Istenem most nagyon megijedtem. Mit akarhat tölem? Olyan mintha most is a szobámban lenne, félelmemben fel világosítottam a lámpámat. Mit akarhat tőlem? Nem hiszem el mibe keveredtem.De miért pont én? én bennem mit láthat lehet szép vagyok, de vak vagyok. Inkább eltemettem a gondolataimat és álomba merültem.

                                                                          Reggel

Reggel nagyon kipihenve kellek fel. Kimászok az ágyamból felveszem a mamuszomat, és le megyek a konyhába.
-Jóreggelt életem!-Szólt apa hozzám.. gyorsan jött hozzám és nyomott egy csókot a homlokomra. Anya is adott a homolokomra egy csókot. Mi van itt? Mindenki olyan boldog. Anya a reggelimet a kezembe nyomta. Amire azt mondta hogy a kedvencem. Ami nem más lehet, Tükör tojás. Imádom. Amikor már felvoltam öltözve apával elmentünk a boltba vásárolni. Én a ruháknál áltam meg. De olyan furcsa volt minden. Senki se volt a boltban. Minden olyan csendes volt pedig mindig hangos volt ebben a shopingban. Valaki elsétált melletem..
-Ez jól állna neked ezt vedd föl..-Egy mély rekedtes hang.
-Köszönöm de nem. -Mondtam lemondoan.. JÉZUS Hazz volt. Az a személy aki tegnap este felhívott. Gyorsan mentem el mert nagyon féltem. Valaki elkapta a karomat..
-Ennyi volt?-Kérdezte apám. Bólintottam. Megfogta az államat.
-Nagyon szeretlek kicsim..-Elkezdett könnyezni a szemem.. Mert apa nem nagyon szokta ezt mondani nekem.
-Én is szeretlek apa. -Apa megölelt és törölgette a könnyeit. 

Vásárlás után haza mentünk én felmentem a szobámba.  Megint találkoztam vele. De mi lehet az igazi neve. De én is olyan dilis vagyok hogy kíváncsi vagyok rá.  Közben a frászt hozza rám. De valami vonz benne. Talán az hogy ilyen félelmetes. De legalább ne kövessen,  és ne ijesztgessen...
-Kicsim jött neked valami.
Leszaladtam a lépcsőn hogy mit kaptam. 
-Egy ruhát kaptál és egy csokor virágot.  És benne van egy vers.. felolvasom :
-"Néha el kell lopnod még azt, ami a tiéd. Ki kell tépned valaki más kezéből akkor is, ha jogosan te érdemled meg. A legnagyobb bátorság az, amikor azokért a dolgokért küzdesz, amik már a tieid. Ezekért akár meg is halnál"

5 megjegyzés:

 1. Omg
  Remélem Harry tudja hogy már zaklatónak minősül:DD
  Siess a kövivel!!^^

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm. . Harryt nem nagyon érdekli hogy zaklatja Alisont. Inkább élvezi hogy fél tőle! ;)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés