2016. február 12., péntek

3.Fejezet: Türelmetlenség

                                                                               Alison

hogyan foglaljam össze ezt a hetet? Nem is tudom... Harry zaklat telefonon, nap mint nap küld birtokló verseket.. De tudjátok mi a legjobb, hogy egy hét és értem jön. Rohadt jó..  De tudjatok mi a legfurcsább? Hogy 11 óra van és nem hívott vagy küldött valamit.. Nagyon furcsa. Talán talált helyettem mást. De ha bele gondolok nagyon sok időnek tűntek a napok. Azt sem tudom milyen nap van.. Amikor lementem a nappaliba anyukám beszélgetett apukámmal valamiről, de ami megijesztett az anyukám hangja volt.
-Hope ne beszélj hülyeségeket! " Milyen hülyeség?"
-Nem hülyeség! Nagyon féltem őt . Ő a mindenem
-Nekem is a mindenem, de az ő érdekét nézem. " A hallgatózásom közepén megcsörrent a telefon, gyorsan szaladtam fel "a gondolataim azt suttogták végre Harry hív" de MIÉRT gondolok ilyenre? Amikor felvettem a szívem ezerrel vert, de nem ő hívott...
-Jónapot! Dr. Zgheib Shaddi vagyok Hope Blair-t keresem!
Anyukám kikapta a kezemből a telefont és apukám elhúzott..
-Ali öltözz fel .. Mennük kell.

                                                                    Félórával utána

Amikor oda értünk a titokzatos helyre egy nagy ágyra fektettek és megitattak velem egy forró csokit. Ami jól is esett de azt kezdem érezni, mintha egy óvodással bánnának vagy nem tudom. De ami a legdurvább hogy ragadt le a szemem annyira álmos voltam. Mély álomba merültem..

                                                                     Harry szemszöge

Alisont ma nem kerestem, mert ma megyek érte nem várok két hetet türelmetlen vagyok ahhoz. Valahova elvitték a szülei, de nem tudom hova. De ami a legjobban felbasz hogy amióta Alisont ismerem nem dugtam senkivel se.. Nagyon feszült vagyok, ha itt lesz nem is tudom mit csinálok majd vele , de bírnom kell magammal lényeg az..

                                                                     Alison szemszöge

Nem tudtam kinyitni a szemem... Anya szólítgatott. Nagyon félek semmit se látok semmilyen fényt sem. Mi történt megvakultam teljesen.
-Anya nem látok mi történt..
-Semmi baj kicsim van egy jó hírem megtudták műteni a szemedet , csak kontaktlencsével és szemüveggel láthatsz tisztán! "A szavait nem tudtam felfogni .. Láthatom magamat az anyámat és az apámat és Harryt. Igen ennek is örülök. De nem tudom miért..
-Mióta vagyok itt ?
-10 órája.. 2óra volt a műtés, azért voltunk sokáig hogy letudják venni a szemedről..

                                                                      Harry szemszöge.


Épp a korházba indultam, mert kiderítettem hogy hol van Alison. Amikor beléptem az ajtón egyből Alison szobájához indultam. Egyedül volt bent és nézelődőtt. Egyszer csak rám pillantott azokkal a barna szemeivel amiért úgy oda vagyok legszívesebben felfalnám annyira ártatlan. 

-Ki vagy? "A kérdés meglepett. Nem tudja, hogy kivagyok. Egy pimasz mosoly van az arcomon és közeledek hozzá.. Amikor már majdnem a szánk össze ér kezdek beszélni neki..
-Harry Styles a te pasid! "Amikor ezek a szavak kijöttek a számból Alison tátott szájjal nézett és tanulmányozta az arcom. A szülei megműtötték a legjobb orvossal a szemét szóval lát. De amikor megakartam volna csókolni elájult. Gyorsan felkaptam és beraktam a kocsiba.. 

                                                                      Alison szemszöge


Amikor felkeltem egy nagy ágyban voltam. De nem a sajátomban amikor felkeltem egy hatalmas szobában voltam.. Felkeltem benyitott valaki.. Harry Styles. Szóval az én Harrym. Harrym?? Nagyon jól néz ki egyszóval KURVA dögös hapsi zaklatott engem.. Erre a gondolatra elkezdtem rágcsikálni a szám sose használok ilyen szavakat.. Zöld szemei vannak és magas, egy fekete farmer van raja és egy fehér felső . Sok tetoválása van.. Jézus, nagyon jól nézz ki.. Közeledni kezdett én meg próbáltam hátrálni de az ágy támlájába fúródtam

-Alison mától itt fogsz élni velem. Nem szeretnék szökési kísérleteket + én vagyok csak a pasid és csak az enyém vagy érted? Nem kell a beleegyezésed. " Ezekre a szavakra nagyon berágtam érzem ahogy a düh felül kerekedik rajtam.
-Igen? Te nekem nem fogsz parancsolgatni érted ? Szabad ember vagyok te pedig, egy kis piti bűnöző aki meghallja a rendőr szót és megfutamodik ez vagy te!
"Láttam az arcán, hogy nagyon dühös rám és a keze ökölbe szorul.. De utána az izmai el lazulnak és egy nagyot  nevet.
-Ha azt te tudnád, hogy én ki vagyok valójában! "Nevet egyfolytában! - Ha nem te lennél akkor rég fél lábbal a sírban lennél. Baby nagyon szerencsés vagy, hogy nem bántalak. És a rendőrökről szólva ők a zsebemben vannak nem szólhatnak nekem. Én vagyok a főnök

A Konyha
" Főnök erre más nem tudok mondani, hogy egy beképzelt alak.. Amilyen jól néz ki, olyan beképzelt. Nem tudom miket tervez velem, de nem sokáig fogok itt maradni, mert senki se tarthat itt. De ami a legjobban idegesít, hogy bámul miközben gondolkozok.
-Kérsz valami kaját? " Kérdezte mosolyogva ami miatt látszottak a gödröcskéi. Úristen most úgy megölelném és puszilgatnám. ALISON BLAIR ne gondolj ilyenekre. Istenem olyan zavarban vagyok hogy a párnába fúrtam a fejem. Harryből egy mély nevetés tört fel és adott egy puszit a fejem búbjára.
-Gyere bemutatlak a többieknek! " Emlékszem az álmomra, most mutatja be a fiúkat.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg igaz volt-e az álmom.. Amikor leértünk egy nagy nappalit láttam és egy konyhát ami eszméletlen nagy volt. Amikor az ebédlőbe értünk ott voltak a fiúk. Mosolyogva bámultak rám, de egy fiú nem kedvesen hanem perverzül tekintett rám .. Ez beteg... Harry egy kicsit nevetett raja, ahogyan a többiek is csak én nem nevettem. Harryre néztem aki mosolygott rám, elkezdtem volna neki beszélni, de amikor megpillantottam a pirított tésztát illatos csirkemellel a nyál is össze futott a számban... Ez a kedvenc kínai kajám. Nem érdekelt senki egyszerűen neki álltam enni. Amikor elfogyott minden ittam egy kis narancslevet ami nagyon finom volt, és akár hiszitek akár nem büfögtem.. " A többiek elkezdtek nevetni, én is elkezdtem mert nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni főleg idegenek előtt..
-Niall vagyok..
-Zayn vagyok.
-Liam..
-Louis vagyoook..."Ő nézett rám úgy... És igen az álmom ugyan az volt, teljesen ledöbbentem, hogy ugyan úgy hívják őket mint álmomban.. Mindenki kiment csak én maradtam bent, elkezdtem menni a kijárat felé, de valaki megfogta a csuklóm és a falnak taszított..
-Hé, hova igyekszünk?
-Köszönöm a vendég látást de már mennem kell haza.. " Mondtam mérgelődve... Harry szeme lángolt a dühtől. Én pedig belemosolyogtam az arcába.. De ami teljesen lesokkolt, hogy megcsókolt, és én vissza csókoltam.. A nyelve táncra akarta hívni az enyémet, de én meg se mozdítottam. Életemben nem csókolóztam. Amikor befejezte ezt az egész szituációt, rá vert a fenekemre egy hatalmasat én pedig felkiáltottam.. Nagyon sajog a fenekem..
-Nekem ne beszélj vissza, mert elverem a kis seggedet. ÉS nincs SZÖKÉS!
Sziasztok! Tudom nem volt rész nagyon sokáig, ezért nagyon szégyenlem magam! El is mondom miért, tisztáznom kell! Lehet most páran ezért meg utáltatok, hogy nincs rész, ezért is mondom el!
Bele kevertek egy olyan dologba a "barátnőim" , hogy az egyik legjobb barátnőmnek az anyukájára azt mondtam, hogy idegbeteg meg ilyenek. Közbe meg nem volt igaz, szóval keverték amit kellet. Anyukám úgy döntött , hogy ki irat a sulimból és átirat egy keresztény suliba. Beilleszkedtem meg minden ott voltam fél évig, de anyukám kórházba került. 2 hétig volt kórházban én egy hétig nem voltam suliban.. Nem voltam igy be menni az iskolába ki voltam készülve, erőm nem volt semmihez.. De ami a legjobb az volt, hogy nem foglalkoztam ebben az időszakban a tanulással és romlott a jegyem. Matekból nem korrepetáltak pedig anyukám többször felhivta az iskolát, hogy mi lesz... Nem történt ez ügyben semmi. Anyukám úgy döntött hogy vissza irat a régi iskolámba. Én beleegyeztem, mert nem akartam stresszel-ni a kórházban, meg a szivem mélyén még vissza is akartam menni, mert kibékültem a legjobb barátnőmmel.. Ennyit szerettem volna mondani, bár a felét nem irtam le, mert az nagyon rossz .. Próbálok részeket irni, és szeretnék is, de ha kések a részekkel tanulás miatt van.  J.xX


4 megjegyzés:

 1. Szia :)
  Először is nagyon tetszik a történeted! Az ötlet remek és izgalmas a sztori :)
  Amire szerintem odafigyelhetnél egy kicsit, az a szóismétlés, ami nagyon gyakori. Az időkre sem ártana picit koncentrálni, egyszer múlt időt használsz, majd jelent, ugyanabban a szituban.
  Végül, de nem utolsó sorban: fordíts egy kicsit több időt a megfogalmazásra. Választékosabban, részletesebben megalkotva és hosszabb, összetett mondatokat írva még élvezhetőbb lesz a történeted.
  Kérlek ne vedd rossz néven, nem bántásnak szánom. Mint említettem maga az ötlet kiváló és jó lesz ez :) Pici odafigyeléssel.
  Hope

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nem haragudtam meg és igazán köszönöm hogy kifejtetted a véleményedet! :D

   Törlés