2015. június 29., hétfő

2.Fejezet: Szabályok!

Alison

Alison:

                                                                        
A csokor virág óta, minden olyan más lett. Apa szigorúbb lett, azt hitte fiúzok, pedig nem. És a zaklatóm mindig nem hagy engem békén. Hívogat egyfolytában, attól félek már hogy bejön a lakásba.  Egyszer a telefonba azt mondta hogy elfog engem rabolni és végleg az övé leszek. Persze én egyfolytában lenyomtam, de ő erőszakosan hívogatott! Ki se merek mozdulni a lakásból, mi lesz velem ha elrabol, elfogja venni a szüzességemet? Mert rohadtul ezt is mondta... Már elegem van belőle, ha még egyszer felhív beolvasok neki.

                                                                            2 óra múlva!
Elkezdtem menni a lépcső felé, amikor oda értem a korláthoz megbotlottam és legurultam a lépcsőn. A fejem szerintem vérzett mert amikor megfogtam a fejemet olyan volt mintha vizes lett volna. De amikor felakartam állni nagyon fájt a lábam, szerintem eltört! Úgy sírok mint egy kislány.  Apáék elmentek valahova mint kezdjek magammal? Ekkor nyitódott az ajtó, félelmemben elkezdtem csúszkálni valahova .. szerintem a konyhába mert bebújtam a tányérok köze.  Igen, nagyon kicsi vagyok, 147cm vagyok csak. Hangos lépteket hallok..
-Harry!!!"Ez is nagyon mély hang.. De nem ismerős ez a hang..
-Hazz!!!" Ők azok úristen mit kezdjek magammal!? És ha megtalálnak?  Egy mély hangot hallottam meg, amitől a hideg is kiráz. .
-Na, megtaláltatok?

-Képzeld valahol itt lehet a drága nőd Harry, mert itt vannak a vér foltjai! "Harrynek hívják a zaklatóm,  de istenem olyan jó hangja van és szexis de őrültbe kerget a zaklatásával!  Folytattam volna a gondolat menetemet de valaki pont a tányéros szekrény mellet ment el.. amikor a fény megcsapta a szememet akkor egy tányért vágtam hozzá az illetőhöz,  de egy mély nevetést hallottam meg csak. Két kar fonódott a derekamra elkezdtem csapkodni a mellkasát de mintha észre se venné. De amikor az arcomat akarta megfogni ráharaptam a kezére,  de belőle jó pár szitkozódás kicsúszott! 

-Alison, ha nem engeded el a kezemet szét téplek!
" messziről nevetést hallottam, biztos a hülye társai. Elengedtem a kezét , mert a hangja rémisztő volt! Amikor már elakartam futni menyasszony pózban vitt valahova. Amikor megéreztem a Londoni levegőt tudatosult bennem, hogy most jött el az a pillanat hogy elrabol. Ki lehet ő feljelenthetném, de ő nem fél.. Egy kocsiban kötöttem ki, hallottam ahogy beindítja valaki a motort. Ideges lettem mert valaki a combomat simogatja,  rácsaptam a kezére. De ő csak nevet, nevet és nevet. Megéreztem meleg leheletét a fülemnél,
-Szerintem viselkedj, mert a te helyzet rosszabb lesz. "Most megfenyegetett . Szerintem ez is egy egzotikus pillanat, mert az orrunk össze ér, és éppen eszkimó puszit add. "Ami egy kicsit cukinak tartok." Elkezdtem a számat rágcsálni,  tuti hogy tiszta vörös vagyok. És az egyik bunkó megjegyzést is tett róla.

-Nagyon pirulós! "Nevetéseket hallok, mindenki rajtam szórakozik.
-És hova az anyámba akartok engem vinni?!!"kérdeztem teljesen kiakadva. Kurvára nem értem,  már bocsánat a csúnya beszédért , de én valakit úgy felfogok pofozni hogy csak na. Ők csak nevettek rajtam hát bekaphatják. .
-Majd megtudod! De lesznek pár szabályok!
-Leszarom."mondtam az orrom alatt. De ő megszorította a combomat, ami nagyon fájt.  Kicsit megérintettem a kezét hogy fejezze be mert nagyon fájt. Amikor kicsit megfogtam az ujját, befejezte a szorítását,  de erre inkább össze kulcsolta a kezünket. Nem szóltam semmit, inkább hagytam magamat! Inkább próbáltam aludni.

                                                                                **
Amikor felébredtem egy puha ágyban voltam, betakarózva. Most mi fog történni? Elraboltak megölnek, ha nem viselkedek. Én nem akarok itt lenni idegenek között főleg az után amiket Harry mondott. Inkább az a tervem hogy engedelmeskedni fogok nekik, és nem magyarázok vissza nekik, szépen fogok velük beszélni. Muszáj lesz, nem akarok meghalni. Persze nekem kell majd mindent tűrni, mi lesz velem ? Lehet anyáékat is bántani fogják?! Mi lesz velük? Valaki benyitott, egyből lehunytam a szememet mintha aludnák..

  Az ágy besüppedt alattam, valaki a haja csikizett. Amikor egy forró csókot adott az arcomra felpattantam. Szerintem mindig az ágyba feküdt és engem nézett, amikor felakartam állni visszahúzott. 
-megmutatóm a házat, hogy szokd meg a járást.  " fel is pattant az ágyból és vezetett is körbe,  amikor már teljesen megmutatott mindent leültünk a kanapéra.  Szerintem többen is voltak ott mert hangoa beszélgetésben voltak. 
-Szóval!  Ő itt Zayn!
-Szia!"köszönt egy nagyon rekedtes hangú srác. .
-Liam. 
-Hello" normál hangú srác. . 
-Louis
-Haliiiiiii"húzta meg az "i" betűt.  
-Niall.
-Haloka nyalóka! "Nevette el magát. Szerintem őt kedvelni fogom. Nem tudom honnan jött ez a gondolat. 
-Szóval amikor nem vagyok itt, valamelyik fog rád vigyázni.  És a szabályok
1,: Nem szökhetsz el!
2,: Engedéllyel léphetsz ki a házból,  és egy valakivel!
3,: Csak az enyém vagy! " Mondta a véget elégedetten.  
-Oké?  
Nem szólaltam meg csak bólintottam.  Nem hiszem el, hallgatnom kell rá.  Amikor már mindenki elment, felmentem a "szobámba" lefeküdni.  Hosszú egy nap volt, persze nekem idegenek ágyban kell aludnom. Elkezdtem sírdogálni, miért csöppentem ide? Valaki belépett ,gyorsan a könnyeimet töröltem.  De amikor az arcomról egy kósza könny csepp.

 Nem tudom de jól esett hogy simogatta az arcom. 
-Ki vagy?" Kérdeztem remegő hangon"
-Harry. Miért sírsz édes? "Kérdezte suttogva. 
-Nem akarok itt lenni. Komolyan mit látsz bennem? Vak vagyok, lehet hogy csúnya is. 
-A vakságodat elintézzem idővel. És hidd el érdemes hogy velem vagy. Gyönyörű vagy és szexi. És ha velem vagy és jó vagy hozzám akkor én is.. Most lehet hogy megijesztelek -"Nevette el magát"- De én már évek óta figyeltetlek, és kezdek beléd szeretni. De még nem vagyok szerelmes!

Riadtan ébredtem fel rossz álmomból. Azt álmodtam hogy elrabolt Harry, istenem. Lehet hogy be is fog teljesülni,  valaki kopogtatott az ajtón, biztos anya az.
-Kicsim, megint jött egy csokor virág.  De apa nem tud róla. Írt is neked felolvasom:
-Kedves Alison! Alig várom hogy találkozzunk,  aminek hamarosan eljön az ideje. Nem fognak nekem örülni a szüleid de én neked igen. Lesz pár beszélni válónk is. És az anyukádnak üzenem imádni fogom a lányát,  és nem fogom bántani csak viselkednie kell! 
"Riadtan hallgattam anyát.  Anya csak egy jót nevetett. Nem értem mi a vicces ebben.
-Beléd van esve kicsim! Én kedvelni fogom. 
-Anya ő zaklat engem! 
-Azért zaklat mert szerelmes beléd. Csak túl büszke hogy bevallja. De van egy versike is?

-"Ha nem kaptuk meg azt, amire vágytunk, két dolgot tehetünk: megkísérelni, hogy mégiscsak megkapjuk, vagy többé nem vágyni rá. Ha a kettő közül valamelyik sikerül, eloszlik a szomorúság.Ha nem kaptuk meg azt, amire vágytunk, két dolgot tehetünk: megkísérelni, hogy mégiscsak megkapjuk, vagy többé nem vágyni rá. Ha a kettő közül valamelyik sikerül, eloszlik a szomorúság."

-Anya kezdek megörülni! " Ekkor megcsörrent a telefon, anya a kezembe nyomta és kifáradt az ajtón.
-Ki vagy?
-Ejnye Alison így kell bele szólni a telefonba? Igen én vagyok az, hamarosan érted megyek, két heted van hogy felkészülj, és utána jössz hozzám! "Legszívesebben, elbújnék a világ elől! 

I hid from the world


Sziasztoook:)) Szóval itt van  2. Fejezet! Remélem mindenkinek tetszik, és majd ír véleményt is! Itt a csoportom csatlakozzatok: Jasmine~The Vampire, Blind Girl, és a másik blogomat is linkelem ha valakit érdekel: The Vanpire .. Nagyon szépen köszönöm a The Vampire blogomban a 2700+ megtekintést, és a Blind Girl blogomban 9100+ megtekintést. EZER CSÓÓK MINDENKINEK <3 4 megjegyzés:

 1. Uhh nagyon jó lett!!*-*
  Egyébként kezdek félni Harrytől!:DDD
  Nagyon jól írsz! Imádom a blogod!:)
  Remélem gyorsan eltelik az a két hét!(Sorry Alison):D
  Egyébként Alison anyukája nem hinném hogy 3 hét múlva is kedvelni fogja Harryt.
  Siess a kövivel!^^

  VálaszTörlés
 2. Szia köszönöm :) Hát az biztos hogy Hope (Alison anyukája) 2 hét múlva nem fogja kedvelni :)) :S

  VálaszTörlés
 3. Komolyan mondom hogy szedd ossze magad ez a blog rohadt jo lenne egy tokeletes otlet egy krzdohoz esett. Nem kritizalni akarlak sajnalom ha megbantalak meg is.

  VálaszTörlés